Introductie

  Rondleiding
    Transacties     
    Limieten
    Overzichten
    Koersen
    Andere

  Pro-versie

  Vragen en
  problemen

  Messageboard

  Update   
  Systeem vereisten

  Bestellen

 

 

 

Portfolio2000 Rondleiding

Nog een belangrijk onderdeel van Portfolio2000 zijn de limieten.

Soms gebeurt het dat u een aandeel in het oog wil oog houden, zij het om aan uw portefeuille toe te voegen (wanneer het onder een bepaalde grens zakt), zij het om uit uw portefeuille te verwijderen (wanneer u bijvoorbeeld uw winst wil nemen). U dient dan steeds te onthouden wat uw limiet koers is waarop u wil kopen of verkopen. Deze taak wordt nu aanzienlijk vereenvoudigd in Portfolio2000 door de limieten.

Portfolio2000 vraagt u om welk effect het gaat en wanneer u wilt gewaarschuwd worden.

Hierbij kan u een vaste grens instellen (bv. 100 EUR) of u kan kiezen voor een procentueel limiet. U wordt dan gewaarschuwd als het aandeel plots bv. meer dan 10% stijgt.

Als u de koersen vernieuwt via VisionEXPERT of EuroBench worden alle limieten onderzocht en indien een koers boven zijn vooropgestelde limiet uitstijgt, wordt u gewaarschuwd.

U kan dan in het 'Limiet overzicht' zien welke effecten koopwaardig zijn of welke effecten in aanmerking komen voor een winstneming. Op deze manier kan u een groot aantal effecten moeiteloos in het oog houden en sneller reageren op belangrijke koerswijzigingen.


In de volgende stap van deze rondleiding zullen zien wat de mogelijkheden van de overzichten zijn.

Copyright 2000-2005 Pavell Software
Alle rechten voorbehouden


eXTReMe Tracker