Introductie

  Rondleiding
    Transacties     
    Limieten
    Overzichten
    Koersen
    Andere

  Pro-versie

  Vragen en
  problemen

  Messageboard

  Update   
  Systeem vereisten

  Bestellen

 

Portfolio2000 Rondleiding

Portfolio2000 heeft steeds behoeft aan nieuwe koersen. Als er geen nieuwe koersen gebruikt worden in de berekeningen is een portefeuille pakket van heel weinig nut. Daarom is er in Portfolio2000 extra aandacht besteed aan het gemak van nieuwe koersen op te halen.

Of u nu werkt met koersen uit VisionEXPERT of met koersen uit EuroBench, het blijft even simpel : Nadat u een transactie toegevoegd heeft gaat u naar het scherm 'Koers gegevens'. Daar drukt u op één knop en de koersen worden automatisch verniewd.

Portfolio2000 gaat niet alleen op zoek naar een nieuwe koers voor uw effecten, Portfolio2000 haalt ook een nieuwe wisselkoers op voor alle munten. Op deze manier wordt u bespaard van alle ingewikkelde omrekeningen.

Indien u VisionEXPERT gebruikt gaat Portfolio2000 die allemaal voor u opzoeken. 

Indien u een abonnement heeft bij EuroBench, maakt Portfolio2000 automatisch verbinding met het internet, logt Portfolio u aan met uw abonnement en download zonder enige tussenkomst van de gebruik alle nieuwe koersen van uw portefeuille.

Een duidelijk status scherm toont u hoe ver de download gevorderd is, moest er een probleem kan onze helpdesk u aan de hand van de informatie daar snel verderhelpen.

Er blijft u natuurlijk ook altijd de mogelijkheid om uw koersen manueel in te geven.

In de laatste stap van onze rondleiding tonen wij u nog enkele van de algemene mogelijkheden van Portfolio2000.

Copyright © 2000 Pavell Software
Alle rechten voorbehouden


eXTReMe Tracker